Friday, March 2, 2012

Adele - Set Fire To The Rain







Aku tak tahu macam mana boleh terjerat dengan lagu ni. Tapi ada satu pedoman yang aku boleh kaut dari si Adele ni. Bukan macam mana nak buat suara jadi sedap. Takyah. Suara aku dah cukup sedap macam Awie. Cukup serak seperti Ramli Sarip. Cukup tinggi macam Amy Search. Pedomannya, walaupun gemok tapi jangan rasa diri tu fail. Boleh kurus pe. Lain la kalau Dang Suria. Dalam kepala otak dia, nak yang lawa hensem je. Macam dia. Bibir tebal. 

Orang sekarang dah pandai nilai talent. Bukan harap muka je. Nyanyi macam katak. Baby, baby. baby~~ Berlakon macam ada sindrom down. Tengok la Adele. Dia gemok, tapi dia ada suara, dia jadi femes. Talent babe. Not with some heavy make-up on face, 36-28-38 figure, voila, automatically famous. Suara ke laut. Sumbang tak hengat. Looks just a bonus.  

Timok, aku rasa ko boleh try la. Hahaha.         




2 comments:

azri_batu said...

aktif berbloging..graf buat dh? ngepek mr. kemal

ae said...

haha..tibai je boss.staff pemalas