Wednesday, July 27, 2011

perhentian!

Hahahahahahahahahahahahahahha



Aku rasa memang syiok sangat kebelakangan ni. Walaupun kepala hotak serabut dengan semua benda duniawi semata-mata. tapi sempat lagi aku gi jalan-jalan. Lepas kenyir aritu, aku gi Pulau Perhentian lak. Masyuk la der.

Aku ni nama je orang Besut tapi ni baru kali kedua gi pulau. First time masa darjah bape ntah. Time kecik-kecik bukannya boleh enjoy sangat. Ari tu gi ngan member-member src. Semua kepala masuk air. Memang havoc gila la. Terbaik! Aku gi pun last minute ngan Capt sama Ari. Mentang-mentang umah dekat ngan jeti. Petang gi naik bukit. Ada kincir angin. Dapat tengok view satu pulau. Lawa gila. Rasa kat caribbean je. Pastu jetty jump.

Malam tu bbq. Layan fireshow daripada pondan. Main pakau. Borak-borak. Sampai kul 3 baru boleh tido. Tang nak tido tu la yang paling epik! Esoknye pergi snorkeling dari pukul 10 sampai kul 4. Tengok coral. First time tengok shark depan mata. Cuak gila. Kejar penyu. Tengok nemo. Memang syok habis la. Mandi kat pantai paling best. Fuhh!

Walaupun trip kali ni singkat, 2 hari 1 malam, tak cukup nak explore pulau tu, tapi ok la nak gi enjoy ngan member. Thanks to Fahmi, Wark, Jas, Anas, Atai, Capt, Wawan, Ari, Pia, Nasuha, Syu, Yaya, Cedot. Insyaallah lain kali aku nak gi lagi. Tak kisah ngan sapa-sapa pun. Ada orang nak gi tak?















p/s: gambo curik kat facebook fahmi. haha

2 comments:

puteri bunian said...

perhh.. nice view.. paeh!! nak pegi..nak pegi..

naqib faiz said...

jom! kita wat cam destinasi bajet.. huuhu