Monday, August 1, 2011

untitled #1

hngghhhhhh


Ada dengar cite tak pasal Khairul Fahmi da putus tunang? Mesti ada an. Dalam blog berlambak orang duk tulis pasal menda tu. Apek ada pompuan lain la. Curang la. Gampang! Biar la dia nak putus tunang ke, kawen lain ke. Dia tu atlit. Bukannya selebriti. Memang la dia tu public figure, famous, tapi personal life dia, biar la dia sendiri handle. Aku rasa la menda ni jadi pun sebab awek dia jugak. Sebok duk jaja cerita pasal dia ngan Apek dalam blog. Nak suh satu malaysia tau yang dia ni awek Khairul Fahmi? Like shit. Kalau awek-awek aku duk jaja cite dalam blog pasal kitorang konfem aku jadi rimas. Macam dia sorang je couple. Geli jek.



" Hari ni aku pegi beli aiskrim polypong kat kedai makcik esah ngan si dea. Wee. Sukenya"



Bila da jadi macam ni, dah keluar cite macam-macam, mula la start tuduh menuduh. Dia ni jahat la. Main kayu tiga la. Curang la. Satu malaysia da taw putus tunang. Tu la dulu sibuk duk cite dalam blog suh orang taw kisah cinta perfect korang. Sekarang orang pulak duk cite pasal korang dalam blog . Pastu orang duk ngate kat belakang. Biasa la. Meleis! Aku bukannya nak salahkan si Elia tu, tapi cara dia sebelum ni nampak sangat kegedikannya tu. Kalau dah jodoh diorang takde nak wat camne. Curang tak curang. Pintu gol jangan bolos sudah. Haha.







p/s: bak kata nothingzorro: rahsiakan pertunangan, hebahkan kematian.

3 comments:

A+b+C said...

dunia ni mcm tu la,kalau laki x curang perempuan yg curang..dunia2

ciQu said...

stakat siti aliza kawin ngan datuk k ak dop ambik tau pon pasal dunie2 seleblriti nih. XD

nisa said...

marah tol...hoho...
yg pntng pintu gol x bOlos~