Monday, November 28, 2011

Harimau Muda malukan Malaysia?

FAILOLOLOLL!







Serius bangang akhar tabloid Kosmo ni. Macam dah takde modal nak buat tajuk berita. Player punya la berpeluh gila vavi kejar bola sana sini bagai nak rak, boleh pulak kata malukan negara. Standard la tu kalah. Adat permainan. kalau tulis tajuk " Malaysia kalah, Bahrain comeback" ke, "Bahrain malukan Malaysia" ke, boleh tahan lagi. Tu pun kalau nak letak sangat la perkataan malu tu. Bengong! American Samoa kalah ngan Australia 31-0 pon Samoa tak bising. Kalah tipis je tu. Alahai. Gagal sungguh.








Dah la semalam gi tengok kat Coffee Street dapat tengok setengah skrin je. Kena blok ngan tiang. Nasib aku ok lagi la. Member aku sorang lagi dapat tengok suku skrin je. Kira aku tengok setengah, dia tengok suku, pastu cantum la. Dia citer suku yang dia tengok, aku citer setengah yang aku tengok. Dapat la 3 suku. Ok la tuh, cun. Kalau tengok satu skrin pon wat sakit hati je. Pincang sana sini.

Apa-apapon, good play la Malaysia. First half, permainan memang terbaek. Second half, hancuss. Hahaha. Takpe la. Menang kalah adat pertandingan. *Ayat cliche kalau kalah.

2 comments:

azri_batu said...

tgk sbelah awek...sluuurrrpppp~~~!!

yo said...

tukar yah editor kosmo..wi ko naqib plok