Tuesday, May 29, 2012

hampeh




Ni semalam punya cite. Dah basi.

Aku tengah tensen kena tekan ngan bos masa tu. Dia suruh aku turun production pergi maki operator sebab lambat packing order. Aku ni memang jenis hati lembut sejak azali lagi mak aku cakap. So bukan stail aku la nak gi marah buta-buta je operator vietnam tu. Dia bukan buat taik dengan aku pun.

Aku steady je turun gi production. Sampai-sampai kat mesin tu, operator tu ada tercegat kat situ. Elok. Aku buat cool ngan dia. Aku tanya itu ini itu ini, cakap aku pon lemah lembut macam nak pujuk awek. Dah puas tanya macam-macam, aku try ringan-ringan ngan dia. Okay gak borak ngan dia ni. 

Bila saat aku nak belah je, dia tanya aku.

"Abang ni malai ke bangla?" 

Speechless. Sial. Dia buat taik ngan aku.

7 comments:

azri_malaya said...

abg bangla..hahaha

SM said...

aku harap kau buat u-turn time tu jugak dan bagi terajang kat dagu barang sekeping dua...

naqib faiz said...

agak la.. andai dapat kuundurkan putaran dunia.. fuuuu

Nazreen Hashim said...

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA!! KASI TIAU SAMA ITU VIETNAM MAAA..HAHAHAHA!!

ninadiana said...

hahahahhahahahahahahahhahahaha!!

naqib faiz said...

siot.......

Anonymous said...

bangla? lu cermin sikit muka lu.. lu melayu bai! melayu.. eh..typo, terbalik..hahaha