Monday, March 28, 2011

auww....



Tadi aku ada baca entry pasal maknyah. Serius lawak. Klik sini. Kat UTM ni da berlambak maknyah. Siap buat komuniti sendiri lagi. Kalau yang maknyah senior, dia punya t*t*k besar sikit, yang muda ada la ciput. Sedang-sedang. Yang junior, yang baru kena rekrut, takde lagi. Biasala baru nak menjinak-jinak dengan barang-barang pompuan. Mengikut pemerhatian aku, maknyah kat UTM ni dah kronik dah.

Pernah sekali aku tengok ada pondan ni masa makan tengah hari kat meranti siap pakai skirt ngan kemeja pompuan agi. See through. Nampak bra. Cam haram. Tau la hari tu hari Isnin, smart day, tapi jangan la sampai pakai pakaian pompuan. Hilang selera makan. Punya lah aku duk usha, ingatkan pompuan, rupanya pondan. Haha. Muntah terus. Last-last aku makan tempat lain.

Kisah kawan aku ni, ada la sorang nak add dia kat facebook. Tengok profile picture punyalah lawa dia cakap. Nak tengok gambar lain tak boleh sebab private profile. Lantas dia pun add la dengan rakusnya. Apa, tengok-tengok orang yang dia sangka minah cun tu rupanya pondan. Tapi memang lawa pun. Ada la 2,3 orang pompuan cakap pondan tu cun. Cun macam mana sekali pun, kalau dah jantan, jantan jugak. Mekap la tebal 14 inci sekali pun, takleh nak sorok anu tu. Haha. Lain la kalau dia buat pembedahan tukar jantina. Astaghfirullahalazim.




Geng-geng maknyah ni suka sangat main netball. Dah takde menda lain dah dia nak main. Aku takde la kesah sangat diorang nak main ape, tapi masa main tu mengalahkan pompuan. Pakai short yang singkat gila, warna pink lagi. Bunyi tu yang tak boleh blah. Macam-macam bunyi keluar. Kadang-kadang keluar gak suara jantan dia tu. Lupa nak cover kot. "Auww. Sakit mak taw.". " Jangan la tolak-tolak you.". "Auww. Kasarnye dia nyah!". Haha. Nak terkeluar anak tekak aku dengar. Geli siot!

Jangan main-main tau dengan nyahs ni. Nampak je lembut kat luar. Tapi gheng (bahasa teganung), yakni kudrat diorang kuat woo. Kadang-kadang lagi kuat daripada lelaki sejati. Bagi aku la kan, pondan ni macam campuran lelaki ngan pompuan. Mulut pot pet pot pet macam pompuan. Sekali cakap macam bertih jagung. Tak berenti. Haru dengar. Hangin tak bertempat sebijik macam lelaki. Kalau ada yang kacau or bahan dia or even geng-geng dia, memang kena la penerajang maknyah. Haha. So, the conclusion is, being 'pondan', 'maknyah', 'lembut', 'bapok', are totally not cool man. It makes me puke. LMAO.






p/s: Aku taip entry ni sambil aku guling-guling gelak. Ingat senang ke nak taip sambil guling-guling. Susah woo. Haha.

5 comments:

Nina said...

dush2.. best2.. aku pun guling2 dekat dalam kelas nih bace entry ko.. smalam depan ko.. segan la kot.. muahaha..

gheng? seriusly.. muahaha.. ptut ler dwang ramai maen bola tampaq.. gheng rupernye.. weehee

Zes @ Hazim said...

@CoC: kompom ko slalu gadoh ngan dorg berebut court kan? pastu kompom ko lari kan~

naqib faiz said...

hahaha.. konpem la aku lari.. sah-sah kalah. hahaha

ciQu said...

deng!!... aritu g jalan kat pesta konvo. perghhhh.. pakai baju pompuan extra ketat skali ngan bra bagai. size? konfirm nyah sundal pangkat extra senior.

naqib faiz said...

mesti mg usha dia x? hahaha