Wednesday, March 30, 2011

Journey-Don't Stop Believin'

Another hectic, frantic, frenetic, fucked up week. I'm tired of all these shits. Stress? No. Aku malas nak ambik port kalau nak pening-pening pikir pasal benda-benda yang buat aku pening. Pening tak? Aku just nak follow the flow. Apa nak jadi-jadi la. Aku selalu nak buat semua benda yang aku rasa aku nak buat, tapi sampai masa nak buat semua benda tu, aku jadi gelabah. Pikir pasal semua benda. Pikir pasal orang lain, apa orang akan kata, pikir natijah kemudian hari, pikir pasal aku sendiri, tapi tu last thing yang aku pikir. Serius. Mungkin some people tengok aku ni selfish, pikir pasal diri sendiri je. Takpela, kalau tu yang orang lain pikir pasal aku, aku nak buat macam mana lagi kan. Redha dan terus redha. Chewah. Argh. Malas dah pikir pasal menda-menda mengarut ni. Kalau pikir jugak, aku boleh jadi gila meroyan, sawan khinzir. Baik aku lupakan. Nasib baik aku ada kawan-kawan yang sempoi, understanding and super outstanding. Haha. Don't stop believing on tomorrow's life dude!


*****

Just a small town girl
livin' in a lonely world
She took the midnight train goin' anywhere
Just a city boy, born and raised in South Detroit
He took the midnight train goin' anywhere

A singer in a smoky room
The smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting
Up and down the boulevard
Their shadows searching in the nights
Streetlights, people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the nights

Working hard to get my fill,
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice
Just one more time

Some will win, some will lose
Some are born to sing the blues
And now the movie never ends
It goes on and on and on and on

Don't stop believin
Hold on to that feelin'
Streetlight, people
(repeat)

Don't stop!






3 comments:

Nina said...

alo.. suweetnye.. serius.. ko nih terlaluu la sgt baek.. respect GILOS okeyh!! . dont stop believing.. jgn jadi gelabah.. cukup aku jerk yang gelabah okay.. hehehe..

Amaran keras;
jagn pikir pasal bende ngarut okeyh.. pikiaq pasal bende yang boley buat ko tersenyum spanjang hari... wink2

naqib faiz said...

thanks nina. ko memang komentar tegar la. asyik 1st je. kena bagi award ni. hahaha

ain.sumaiyah said...

haha..nk komen jugak.
cume nk like ni je "thanks nina. ko memang komentar tegar la. asyik 1st je. kena bagi award ni. hahaha"
comel3..