Monday, April 18, 2011

ride it right!


Frankly, aku tengah lalok sekarang ni. Ting-tong je masa nak tulis entri ni. Entah macam mana aku tiba-tiba semangat jek nak tulis pasal hal malam tadi. Sebab best kot. Takpun sebab nina jatuh? Maybe both. Haha. Pukul 3 a.m. semalam aku gi ride ngan nina, wan, zaty ngan capt. Satu UTM kitorang pusing. Memang terbaek la.

Destinasi kitorang- KTGB, Tasik UTM, KTF, N24, FKE, KP, K9, stadium, kolam renang, padang kawat, tasik pendidikan. Lama gila kot ride, dari pukul 3 pagi, pukul 11 baru kitorang balik. Masyuk gila. Turun tangga kat N24 memang syok la. Dah macam urban ride da. Style gila. Ride sikit, lepak banyak. Tak kesah la. Yang penting sangat masyuk la ride tu. Layan full moon plak kan. Lain kali kita wat lagi ye kawan? Haha



6 comments:

puteri bunian said...

wahh!! gilak ahh korg..dasat2..

Nina said...

yeahh.. aku sgt suke.. thx sgt korunk.. serius.. ni giler hiperbola punyer suker nih.. kekeke..memories never fades ukai

jatuh pon jatuh ler.. ngeh3~

Nina said...

jap.. tajuk hang- ride it right tu nganjeng aku ker.. pergh!!!

naqib faiz said...

iju: hahaha.. aku x gila. ada sorang dak gemok tu yang gilak..

nina: dak eh.. mana ada nganjeng ko.. hahahaha

amalina afif afandie said...

This is awesomeeee!!!!

P/s : kawat ke kawad?

naqib faiz said...

hmm.. ntah.. tapi cg. fadil oyak kawat.. hehe