Tuesday, April 12, 2011

yeay!

Petang tadi lepas kelas jirim, aku lepak ngan nina, ain ngan capt. Sembang-sembang sambil makan banana split yang nina belanja. Borak punya borak, nina ada sebut pasal KSL Mall yang baru buka tu. Aku pun memang nak pergi lama dah. Pe lagi, masuk kete ain, terus pecut pergi KSL tu. Tempat tu ok la. Biasa la baru bukak kan. Ada lagi lot kedai yang kosong. Niat aku memang nak cari earphone baru. Last-last jumpa la menda alah tu. Earphone Dr. Dre. Pe lagi. Angkat terus. Hahaha. So, sekarang ni aku dah ada pengganti headphone Sonic Gear aku yang lama tuh. Hepinya. Haha.






Balik tu terus aku buka kotak tu. Earphone ni memang terbaek la. Serius. Thank you nina, ain, capt sebab bawak aku gi KSL Mall ni. You guys rock!

4 comments:

Nina said...

muahaha.. boley pinjam tak dik oi.. nak test sound .. hebat sangat ke?? ngeh3~

naqib faiz said...

boley2.. hahaha.. akak nina punya pasal, sume boleh.. hahahaha

naqib faiz said...
This comment has been removed by the author.
aeina said...

congrats! msti da ilang da mengidam nyer.......dia da dpt earphone Dr. Dre nyer!