Wednesday, April 6, 2011

etched in mind: aku, mereka & seoul

Assalamualaikum. Holla everybody. Tiru stail nina sket. Aku baru je ambik gambar masa gi korea hari tu. Tiba-tiba je hati aku melonjak-lonjak nak pergi lagi. Rasa sangat best masa pergi haritu. 7 days I've been there and for 7 days I live in holiday mood which is the best mood I always want. Kalau boleh, hari-hari nak mood holiday. Serius seronok. Seperti trip-trip yang lain, aku dapat banyak sangat pengalaman. Aku rasa aku dah buat entry pasal Korea ni. Tapi harini aku nak buat lagi. Kenapa? Sebab aku punye suka la. Insyaallah, I will go there one more time. Till that time, I just need to work hard and pray hard. Wish me luck! Haha.

Trip haritu ada 19 orang including Dr. Hazri. Aku rasa tak perlu lah nak sebut nama sorang-sorang kan. Jenuh nak nulisnye. Bagi aku 19 orang tu is a big number but it doesn't matter because we have so much fun. Got it? Aku nampak la perbezaan before and after pergi trip tu. Kalau sebelum pergi, masing-masing tak berapa nak rapat. Selepas pergi, hubungan kitorang sekelas makin erat. We have lots of stories to talk and mumble around. Aku makin kenal perangai sorang-sorang. Ada yang sengal. Ada yang gelabah. Ada yang strict. Ada yang "pantas, pantas". Kalau aku ingat balik, aku mesti tergelak sorang-sorang. Macam-macam ragam. Apa-apa pun, layan gambar-gambar ni. Zass.


Departed from LCCT


Arrived in Incheon International Airport


At War Memorial


After breakfast in Itaewon


Somewhere in Seoul


Skiing and snowboarding


Kimchi making


At Seoul Tower cable car

I've no idea~


Climb before reaching Itaewon mosque


See all those smiles? I miss them. Everyone smile all the time. I wanna have those moments back! Arghh

4 comments:

Nina said...

ceh~ waktu kimchi making tak smile pon.. ngadap makan mmg no 1 ek

weehee.. insyaAllah tilll meet u then in seoul k..insyaAllah...

taw tak per.. cam best jerk..semua pon bahagie jerk kan skunk nih

except kalo pikiaq pasai asemen, MUET.. dush2.. paeh2

naqib faiz said...

hahaha.. masa kimchi making aku xsenyum sebab aku xsuka kimchi. hahaha

amalina afif afandie said...

Weh, bwk geng mg g icity, Ada snowalk Guna tknlogi Korea. Erkk, asl ado Korea ok la key? Hehehehe

naqib faiz said...

hahaha.. insyaallah.. xdok korea pon xpo.. hahaha