Monday, April 4, 2011

Tanjung Balau+Gunung Pulai

Holla. Satu lagi minggu telah berlalu. Tapi minggu ni tak bosan seperti mingu-minggu yang sudah. Aku rasa minggu lepas sangat bermakna sebab macam-macam menda aku dah buat. So many things happened. Semua manis-manis lah including submit thesis kat Dr. Saktioto walaupun perit nak buat but in the end, I manage to submit it. What an achievement for lazy 'boy' like me. Haha.

Minggu lepas aku pergi picnic kat Tanjung Balau dengan SSZians dari hari Khamis sampai Jumaat. Sangat happening. Macam-macam jadi kat sana. Peristiwa kena tunda moto la. Kena kepung ngan mak nyah kat jeti la. Semua tu akan lekat kat dalam benak aku ni. Insyaallah. Masak and makan megi ramai-ramai tu yang paling syiok. Best gila. Ni second time kitorang satu kelas gi Tanjung Balau. First time masa 2nd year 2nd sem. Timu tu new year. Sebenarnya aku tak reti nak tulis panjang-panjang. Letak gambar banyak-banyak aku reti la. Zass.


Famous spot to click a picture


Rider tegar!


Guess what, it's me!


Entah la diorang main apa ni


Sesi masak megi bersama Chef .....


Ain main bunga api. Lawa!


Amy dan Iju


Hari Ahad tu pulak aku, zes, capt, fahmi ngan zi ze pergi air terjun Gunung Pulai. FYI, fahmi ngan zi ze tu geng-geng SRC. Diorang la yang ajak. Memang tak plan langsung la. Tup-tup masuk kete terus pecut gi Gunung Pulai. Senang. Kitorang gi sana sebab nak climb dinding batu kat air terjun tu. Memang sangat menarik la. Dah la dapat mandi. Dapat main abseiling ngan climb lak tu. Haha. Apa-apa pon, macam biasa, layan la gambar-gambar ni semua. Zass.


Pintu gerbang Gunung Pulai


Tengok tu!


Fahmi abseil


Capt jadi cicakman climb batu tu


Zes abseil


Zi Ze abseil


Fahmi climb


Aku nak turun!


To all of my friends that rock my life, thanks guys. Y'all are so much fun! Adios. Assalamualaikum. Peace, no war!

2 comments:

Nina said...

jeles. n one thing i want to say.. REALLY jeles.. tak ajak pon.. sob2.. da a climb.. abseiling. PULAI.. dush2

zulhusnie mahadi said...

xputus plop tali tuh? ringan molek demo naqib...he3