Saturday, October 8, 2011

10 iklan yang super kreatif

Aku suka tengok iklan yang simple tapi catchy. Objektif tu sampai. Macam dulu-dulu suka tengok iklan Pepsi vs Coke, Adidas vs Nike. Iklan yang menghanjing jenama lain tapi sangat kreatif. Kat Malaysia ni kebanyakan iklan boring gila, same old shit. Yang kreatif sikit iklan P1 yang potong tu. Yang lain macam takde inisiatif langsung nak buat iklan yang agak-agak boleh tarik perhatian manusia sejagat. Ads kat billboard lagi la haram. Plain white tree sungguh. Nah, tengok iklan yang super kreatif ni:

























Creative shits right?

3 comments:

azri_batu said...

gudjob bro

naqib faiz said...

cam nganjing jah ayat.. hahahahaha

Solihin Zubir said...

mmg tersangat2 kreatip...