Monday, October 10, 2011

Cool siak: ASUS-Automobili Lamborghini VX7SX

Do want!







Kalau dulu ada Acer Ferrari. Tapi sekarang ada laptop yang lagi cool daripada Acer Ferrari. ASUS, syarikat pengeluar laptop telah melancarkan ASUS-Automobili Lamborghini VX7SX pada 30 Mac 2011. Rekabentuk laptop ini diinsprasikan sempena jenama supercar terkenal, Lamborghini dan dilesenkan oleh Automobili Lamborghini. Versi ini mempunyai dua warna iaitu carbon black dan official orange. Menggunakan processor Intel® Core™ i7 Processor dan sistem operasi Windows® 7. Dengan skrin 15.6" HD, HD 3D dan Full HD dengan sistem grafik menggunakan NVIDIA® GeForce® GTX 560M.


Konfem super hebat untuk kaki games tegar seperti aku. Feature yang ter-cool sekali ialah komputer riba ini mempunyai 3 USB 2.0 ports dan 1 USB 3.0 yang merupakan latest update device yang mana 10 kali lebih laju daripada USB 2.0. Kalau ikut selera aku memang tak mampu nak beli Lamborghini sebenar, kalau dapat yang ni pun jadi lah. Versi ini datang bersama aksesori seperti mouse dan external HDD yang juga mempunyai dua warna iaitu hitam dan putih. Dapat beli harddisk dia yang super seksi tu pun kira ok dah. Berat dia 3.82 kg dan ini sangat berat. But who cares about weight when it is supercool like this?


Can now forget macbook and start to run with the Bulls in style! Haha




Retail price in Malaysia, RM 5999. Adooii


For ful specifications, visit ASUS dot com

6 comments:

ae said...

nk mcm ni jugk lahh.ad color pink x?? :P

yo said...

booo pink haha....meme smart thap ciss la bnding mcbook tuh

naqib faiz said...

mana ada lamborghini kaler pink. ko guano yo? boo pink!

ae said...

eh suka hati la...mane tahu kot2 ada special edition utk A'EINA NASIR!

Solihin Zubir said...

RM5999? okla tu.. lg murah dri lambo sbnr.. haha..

naqib faiz said...

agak la.. dapat gam lambo kan.. hahahaha