Saturday, October 1, 2011

cinta hatiku yang baru

Hari ni aku dengar THR Gegar dalam kereta time keje. Masa tu segmen carta amende ntah. Dj tu bawak artis jemputan. Aku layan la segmen tu. Tiba-tiba je hatiku terpancing dengan suara artis tu yang serak-serak manja. Perghh. Meleleh siot wa cakap lu. Kalau gayut ngan dia tu konfem cair. Topup 4,5 kali sehari pon gua tak kesah. Dah la beliau cakap beliau single lagi. Fuhh. Ada can. Start hari ni aku nak ngorat dia. Serius!

Layan lagu beliau walaupun aku rasa tak berapa nak sedap untuk jadi halwa telinga. Apa-apa pun. suara dia serak manja bro! Muka tak penting, yang penting suara. Hahaha




7 comments:

azri_batu said...

najwa latif suka ore macam aku

naqib faiz said...

hmmm... org sama jah.. hahahaha

Nina said...

nak ckp.. dye ade iras2 Ae la.. hahha..

naqib faiz said...

jauh kot. hahahha

ae said...

nina..ya ke ada iras2 ae?????sangat hebat

ae said...

nina..ya ke ada iras2 ae?????sangat hebat

ae said...

yeay2..ada!